Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@22:08:35 GMT

سگ رباتیک خرابی دکل های برق را گزارش می دهد

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۴۱۶۱۲

سگ رباتیک خرابی دکل های برق را گزارش می دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، سگ رباتیک شرکت «بوستون دینامیک» برای گشت زنی در خیابان‌های حومه شهر آدلاید واقع در جنوب استرالیا و رصد خطوط برق آموزش می بیند.

این ربات قبلاً مأموریت‌های مختلفی مانند نظارت بر فاصله گذاری اجتماعی در سنگاپور انجام داده است. ناسا نیز مشغول آموزش به ربات مذکور است تا در غارهای مریخ عملیات اکتشافی انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون شرکت توزیع برقی در استرالیا به ربات آموزش می‌دهد تا زیرساخت‌های آسیب دیده و مشکلات دیگر در دکل و سیم‌های برق را ردیابی کند.

سگ رباتیک مذکور می‌تواند روی سطوح ناهموار حرکت کند، ۱۴ کیلوگرم تجهیزات مانند دوربین را حمل کند، از موانع اجتناب کند و همچنین ابزار هوشمند مذکور می‌تواند پس از ثبت عکس آن را برای کارمندان انسانی بفرستد. برای آموزش ربات مذکور از نوعی سیستم هوش مصنوعی استفاده می‌شود که شباهت زیادی به آموزش به حیوانات خانگی دارد. در حقیقت از نوعی هوش مصنوعی به نام «یادگیری تقویت شده» برای آموزش سگ استفاده می‌شود.

اگر ربات فعالیتی را به درستی انجام دهد (مانند عکاسی از یک دکل) جایزه و با انجام فعالیتی اشتباه واکنشی منفی دریافت می‌کند.

این شرکت توزیع برق علاوه بر سگ‌های رباتیک از پهپادها و فناوری‌های دیگر برای نظارت بر تجهیزات استفاده می‌کند. با استفاده از این ربات علاوه بر محافظت از نیروی انسانی از قطعی برق اجتناب می‌شود و جمع آوری اطلاعات ارتقا می‌یابد.

کد خبر 5299177 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: ربات برق نوآوری هوش مصنوعی حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی فناوری فضایی عیسی زارع پور شبکه ملی اطلاعات حکمرانی فضای مجازی همراه اول ربات اینترنت گوگل نوآوری امنیت اطلاعات آمازون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۱۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شباهت بی‌نظیر زنبور رباتیک به زنبور واقعی

زنبور رباتیک بیونیک‌بی (BionicBee) با وزن ۱.۱۹ اونس (۳۴ گرم) و طول ۸.۶ اینچ (۲۲ سانتی متر)، کوچکترین شی پرنده از شبکه آموزش بیونیک را نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، فستو (Festo)، استاد توسعه اشیاء پرنده بیونیک، از زنبور‌های رباتیک فوق سبک و با ظرافت طراحی شده رونمایی کرد.

این ربات کوچک بیونیک‌بی (BionicBee) نام دارد و بخشی از شبکه یادگیری بیونیک شرکت اتوماسیون آلمان است. این شرکت به توسعه محصولات الهام گرفته از طبیعت شناخته شده است.

این زنبور‌ها می‌توانند به صورت کاملا مستقل با تعداد بالا به عنوان بخشی از یک گروه پرواز کنند. ساختار سبک وزن ثابت بیونیک‌بی مانور و مدت زمان پرواز خوبی را ارائه می‌دهد. در توسعه بیونیک‌بی مهندسان از پروژه‌های قبلی بهره بردند. آن‌ها پیش از این ربات‌هایی را به نمایش گذاشته بودند که از پرستو‌ها و سنجاقک‌ها الگوبرداری شده بودند.

طراحی مولد

این اولین بار است که توسعه‌دهندگان از روش طراحی مولد استفاده می‌کنند. با توجه به چند پارامتر، یک نرم افزار بهترین ساختار را بر اساس اصول طراحی خاص تعیین می‌کند. این روش از کمترین مقدار مواد مورد نیاز برای تولید پایدارترین طرح قابل تصور استفاده می‌کند.

به گفته این شرکت، طراحی سبک وزن آن برای زمان‌های طولانی پرواز و مانور عالی ضروری است. تعامل هوشمند بین موتور‌ها و مکانیک به این معنی است که برای مثال، فرکانس ضربان بال را می‌توان به طور دقیق برای مانور‌های مختلف تنظیم کرد. فرکانس ضربان بال مگس‌های زنبور مصنوعی بین ۱۵ تا ۲۰ هرتز است. بال‌ها با زاویه ۱۸۰ درجه به جلو و عقب حرکت می‌کنند.

فناوری پرواز دقیق

با توجه به ماهیت دست ساز هر زنبور، حتی کوچکترین تغییرات در تولید می‌تواند بر الگو‌های پرواز تأثیر بگذارد. به همین دلیل، زنبور‌ها همچنین دارای یک ویژگی کالیبراسیون خودکار هستند که به هر زنبور اجازه می‌دهد تا پارامتر‌های کنترل کننده بهینه خود را پس از یک پرواز آزمایشی کوتاه شناسایی کنند.

دیگر خبرها

  • تیم رباتیک فرزانگان ۴ تبریز به جام جهانی هلند راه یافت 
  • طراحی نیمکت مواج برای اتاق‌های انتظار (فیلم)
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • شباهت بی‌نظیر زنبور رباتیک به زنبور واقعی
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ نقطه فارس برگزار می‌شود
  • وضعیت نامناسب آسفالت آزادراه قم – کاشان
  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • ببینید l بازدید میلیونی زمین خوردن یک ربات/ انسان‌نماها زمین خوردن را تمرین می‌کنند؟