Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شرایط پیک مصرف برق، به ویژه در زمانی که مصرف به شدت رشد داشته و دچار کم برقی و تشدید احتمال بروز خاموشی شده ایم، گاها کیفیت برق در شبکه دستخوش تغییر می شود. ۱۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۳ اقتصادی نفت و انرژی نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکی از مهمترین رویکردهای مدیریت عرضه آب در شرایط کسری شدید در ساعات پیک مصرف تابستان، مدیریت فشار در کلانشهرها و نقاط پرجمعیت شهری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیریت فشار که به معنای افت عمدی فشار در نقاط پرمصرف، به منظور رسیدن فشار شبکه در تمامی نقاط به فشار معمول و جلوگیری از قطع آب در برخی نقاط صورت می گیرد، راهکاری است که این روزها در کلانشهرهایی چون تهران و اصفهان به صورت چند نوبت در روز اجرایی می شود.

اما در خصوص برق شرایط متفاوت است، مدیریت فشار برای شبکه برق قابل اجرا نیست و می بایست برق شهری با ولتاژ استاندارد به وسایل الکترونیکی منازل مردم برسد. در شرایط پیک مصرف برق، به ویژه در زمانی که مصرف به شدت رشد داشته و دچار کم برقی و تشدید احتمال بروز خاموشی شده ایم، گاها کیفیت برق در شبکه دستخوش تغییر می شود. افت کیفیت برق موجب خواهد شد که برق با ولتاژ مناسب به وسایل الکترونیکی منازل مردم نرسد و یا شاهد بروز نوسان در ولتاژ باشیم. این افت ولتاژ و یا ایجاد نوسان در ولتاژ برق که بیشتر در زمان های قطع شدن برق و وصل شدن مجدد آن بروز می کند، گاهی در زمان های وصل مستمر برق نیز به علت افزایش بار شبکه، ایجاد می شود.

این نوسان و افت ولتاژ اگر تکرار شده و یا تشدید شود (از دامنه استاندارد خارج شود)، به وسایل الکترونیکی به ویژه یخچال ها آسیب می رساند. بهترین راه برای محافظت از وسایل الکترونیکی در روزهای جاری که شاهد بروز قطعی های مکرر برق و یا افت کیفیت برق در برخی نقاط کشور هستیم، استفاده از محافظ های الکتریکی است که وسایل الکترونیکی را در زمان های خروج ولتاژ از دامنه استاندارد، با قطع جریان برق محافظت می کنند.

انتهای پیام/

R32317/P1010113/S7,80/CT1 واژه های کاربردی مرتبط صنعت برق ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعت برق ایران صنعت برق ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۹۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باران و تگرگ آسمان قزوین را فرامی‌گیرد

مدیرکل هواشناسی استان قزوین از صدور هشدار زرد خبر داد و گفت: بر این اساس از ظهر جمعه ۱۴ اردیبهشت تا صبح شنبه ۱۵ اردیبهشت شاهد بارش باران همراه با رعدوبرق و تگرگ در همه نقاط استان هستیم.

یوسف شیخ‌الملوکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین از صدور هشدار زرد شماره ۴ مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: بر این اساس از ظهر جمعه ۱۴ اردیبهشت تا صبح شنبه ۱۵ اردیبهشت شاهد بارش باران همراه با رعدوبرق و تگرگ در همه نقاط استان هستیم.

وی با بیان اینکه این بارش‌ها با وزش باد شدید و پدیده مه همراه است، گفت: با توجه به بارش باران و پدیده مه شاهد لغزندگی جاده‌ها و کاهش دید افقی خواهیم بود و به همین خاطر رعایت احتیاط لازم در رانندگی چه در محورهای برون‌شهری و چه درون‌شهری ضروری است.

مدیرکل هواشناسی استان بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها را از عوارض احتمالی این بارندگی دانست و اضافه کرد: بنابراین هم‌استانی‌ها و سایر هم‌وطنانی که در استان قزوین حضور دارند، باید از اتراق در حاشیه و حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.

شیخ‌الملوکی با اشاره به وزش شدید باد لحظه‌ای گفت: با توجه به احتمال خسارت به سازه‌های سبک و موقت استحکام بخشیدن به پوشش گلخانه‌ها، سازه‌های سبک به ویژه تابلوهای تبلیغاتی باید در دستور کار مردم و دستگاه‌های مسئول قرار گیرد.

وی با ذکر اینکه احتمال خسارت به محصولات کشاورزی وجود دارد، ادامه داد: بنابراین اتخاذ تمهیدات لازم در بخش کشاورزی از مدیران این دستگاه انتظار می‌رود. در ضمن به دلیل احتمال بالای آب‌گرفتگی بخش خدمات‌شهری شهرداری‌ها هم باید تمهیدات لازم را اجرایی کند.

مدیرکل هواشناسی استان قزوین یادآور شد: در حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای هم باید پیش‌بینی‌های ضروری برای جلوگیری از لغزندگی جاده‌ها به ویژه در نقاط حادثه‌خیز و پرتصادف صورت گیرد.

کد خبر 750067

دیگر خبرها

  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • باران و تگرگ آسمان قزوین را فرامی‌گیرد
  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه
  • کمیته فنی شورای ترافیک دیلم بر نقاط حادثه خیز نظارت کند