Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهریاری گفت: نوسان شدید و افت ولتاژ برق در بسیاری از مناطق شهری و روستایی باعث سوختن و خرابی وسایل برقی مردم منطقه شده و خسارات بسیاری به خانواده ها وارد کرده است.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، گرمای بی سابقه هوا در سیستان و بلوچستان، قطع مکرر برق، نوسان ولتاژ و آسیب دیدن وسایل برقی و از همه مهمتر بالا بودن تعرفه برق در این مناطق، تعداد زیادی از مردم مناطق محروم این استان را با بحران روبرو کرده است؛ گرمایی که در این چند روز به بالاترین حد ممکن طی چند سال اخیر رسیده و مردم و دستگاههای مسئول را با بحران مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی عقربه دماسنج ها در سیستان وبلوچستان از 56 درجه هم فراتر رفته و مردم استان را باشرایطی بحرانی مواجه کرده است.

حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس اقدامات صورت گرفته برای رفع مشکل مردم این منطقه را ناکافی می داند و معتقد است دولت و رئیس جمهور با وجود وعده های بسیاری که در دوران انتخابات به مردم این منطقه دادند اما در عمل کاری برای رفع مشکل این استان انجام نداده اند.

وی با اشاره به گرمای بی سابقه استان که باعث ایجاد نوسان ولتاژ برق و آسیب دیدن وسایل برقی مردم این منطقه شده است می گوید: بر اساس اعلام سازمان هواشناسی گرمای هوا در برخی شهرهای استان به بالاتر از 56درجه هم رسیده است. در این شرایط نوسان شدید و افت ولتاژ برق در بسیاری از مناطق شهری و روستایی باعث سوختن و خرابی وسایل برقی مردم منطقه شده و خسارات بسیاری به خانواده ها وارد کرده است.

قبض های یک میلونی برای مردم محروم

شهریاری مشکل اصلی مردم این مناطق را بالا بودن تعرفه برق در این استان اعلام کرد و گفت: دولت با علم به مشکلات مالی مردم و بالا رفتن یکباره دما که باعث افزایش هزینه برق در این استان شده است اما اقدامی برای کاهش تعرفه و بخشودگی آن انجام نمی دهد.در این شرایط برای برخی مردم روستایی منطقه قبض هایی بین 800هزار تومان تا یک میلیون تومان صادر شده که در عمل امکان پرداخت آن را ندارند.

نماینده مردم زاهدان از احتمال بروز بحران در این مناطق گلایه کرد و ضمن ابراز نگرانی از بی تفاوتی دولت نسبت به کاهش تعرفه برق در استان و جبران خسارت های وارد شده به مردم گفت: عدم توان مالی مردم در پرداخت قبوض برق و قطع برق آنها در این شرایط می تواند قطعی آب مصرفی را نیز برایشان به همراه داشته باشد که در صورت بروز چنین مشکلی منتظر بروز بحران باشیم چراکه بخش عمده ای از مردم روستاها شرایط مالی مناسبی ندارند و حتی امکان پرداخت قبوض صد هزار تومانی نیز برایشان فراهم نیست.

تحمل گرمای 56درجه بدون کولر و یخچال

شهریاری از سرازیر شدن سیل اعتراضات مردمی به نمایندگان استان خبر داد و گفت: تاکنونبیش از هزار پیامک از سوی مردم روستاهای بلوچستان و ائمه جماعات شهرها و روستاهای منطقه به من واصل شدهکه همگی نسبت به بالا بودن تعرفه ها و قبض های نجومی اعتراض داشته اند.ضمن اینکه خرابی وسایل برقی مانند کولر و یخچال نیز آنها را با مشکلات بسیاری مواجه کرده و باعث شده تحمل شرایط فعلی برایشان غیر ممکن شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا دولت قول مساعدی برای رسیدگی به وضعیت مردم منطقه داده است یا خیر گفت: کدام دولت؟! ما بارها این موضوع را به دولت تذکر داده ایم. حتی آخرین بار بالا بودن تعرفه را به معاون وزیر نیرو تذکر دادیم اما پاسخی از سوی دولتی ها دریافت نکردیم. با اینحال روز سه شنبه مجددا موضوع را در صحن علنی مجلس مطرح خواهیم کرد تا شاید اقدامی برای حل مشکلات مردم منطقه صورت گیرد.

نماینده مردم زاهدان تاکید کرد: بر اساس قانون، وزارت نیرو مکلف است در صورت که افت ولتاژ و نوسانات برق باعت خرابی وسایل برقی مشترکان شود نسبت به جبران خسارت اقدام نماید.بر همین اساس مردم می توانند خسارت های وارد شده به وسایل برقی خود را از شرکت برق دریافت کنند.ضمن اینکه نمایندگان استان نیز مشکلات و مطالباتشان را پیگیری خواهند کرد.

منبع:مشرق

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه سایر رسانه‌ها

R41383/P41383/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۴۲۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: کمتر از یک درصد مردم استان در سال گذشته که واجد شرایط اهدای خون بودند در سیستان و بلوچستان خون اهدا کرده‌اند.

ابوالحسن صفدری در گفت وگو با ایسنا، افزود: جمعیت استان ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است و از این تعداد حدود ۲ میلیون و پانصد هزار نفر به دلایلی از قبیل سن کمتر از ۱۸ سال و یا بیشتر از ۶۵ سال، وزن کمتر از۵۰ کیلوگرم، داشتن بیماری خونی و زمینه‌ای خاص نمی‌توانند خون اهدا کنند.

وی بیان کرد: حدود یک میلیون نفر واجد شرایط خون دادن در سیستان و بلوچستان هستند که از این تعداد در سال گذشته ۷۰ هزار مراجعه برای اهدای خون صورت گرفته در حالی که بسیاری از این افراد ۲ بار در سال اهدا داشتند که در مجموع ۳۵ تا ۴۰ هزار نفر در کل استان برای اهدای خون مراجعه کرده‌اند.

صفدری ادامه داد: ترس  مردم از اهدای خون و نگرانی بی‌مورد از ایجاد کم خونی مهمترین دلایل افراد برای عدم مراجعه برای اهدای خون به شمار می‌رود در حالی که بدن خود یک کارخانه فعال، ساخت خون است. در زنان هر چهار ماه یکبار و در مردان هر سه ماه یک بار پس از اهدای خون سطح هموگلوبین به حالت طبیعی بر می‌گردد.

وی در این راستا اضافه کرد: عدم اطلاع مردم از فواید اهدای خون نظیر درمان کبد چرب، کالری سوزی به میزان ۶۰۰ تا ۷۰۰ کیلو کالری بعد از هر بار اهدا، پیشگیری از بیماری‌های قلبی از مهم ترین فواید اهدای خون به شمار می رود چرا که اهدا، حرکت خون در عروق را تسهیل و شبکه خونرسانی در بدن را فعال می کند.

مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان تاکید کرد: سالانه بیش از ۱۵۰ هزار واحد خون در استان مصرف می شود، در حالی که تنها ۵۰ هزار واحد توسط هم استانی‌ها اهدا می‌شود و دو برابر نیاز استان را از ۱۲ استان دیگر با واردات، تامین می‌کنیم در حالی که این موضوع زیبنده استانی که دارای جمعیت جوان بالایی است نمی باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر روزانه در شهر زاهدان ۳۰۰ نفر و در کل استان ۵۰۰ نفر اهدا کننده باشند،مشکل  نیاز خونی استان حل می‌شود. این میزان متاسفانه در حال حاضر در کل استان ۲۰۰ نفر است.

صفدری بیان کرد: در مجموع در سیستان و بلوچستان ۶ پایگاه فعال خونگیری در شهرستان‌های زابل، سراوان، زاهدان، ایرانشهر، خاش و چابهار وجود دارد در حالی که ۲۰ شهرستان استان فاقد پایگاه انتقال خون است و علی رغم وظیفه حیاتی این سازمانی ،چهره عقب ماندگی به شدت در آن دیده و احساس می‌شود.

وی تصریح کرد: از آنجایی که ۱۰ شهرستان‌ استان فاقد پایگاه انتقال خون  می باشد دارای بیمارستان است و این توسعه نامتوازن مشکلات جدی ایجاد کرده است.  با توجه به شمار بالای بیماران تالاسمی و  تصادفات جاده ای و آمار موالید بالا و زایمان‌های پرخطر نیازمند توجه جدی مردم به امر مقدس اهدای خون هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی درسیستان و بلوچستان